Hoeden Beenmode Tassen Byoux

Warning: Use of undefined constant melding - assumed 'melding' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/sites/web/stylemasternl/subsites/hoedenhuismarilene.nl/wp-content/themes/marilene/header.php on line 33

Profiteer van uitstekende service

 
Als klant profiteert u bij Hoedenhuis Mariléne altijd van uitstekende service. Onze verkoopspecialisten weten waar ze over praten en hebben kennis van zaken. Mocht u een vraag hebben of komt u er even niet uit? Geef ons dan een seintje, onze medewerkers helpen u graag verder.
 
Ruilen of retourneren
Indien u in onze winkel een artikel aanschaft, mag deze altijd binnen 8 dagen, op vertoon van de kassabon geruild worden. (beenmode uitgezonderd). Indien u geen vervangend artikel wenst, dan ontvangt u een giftcard met de waarde van het aankoopbedrag retour.
 
Persoonlijke begeleiding bij uitzonderlijke gevallen
Bij uitzonderlijke gevallen, zoals bij een bruiloft of het overlijden van een persoon, kunnen wij u persoonlijk helpen. Het is mogelijk om dan buiten de reguliere openingstijden om een verkoopsessie te plannen. Indien u van deze optie gebruik wilt maken, neem dan vooraf contact met ons op.

© Copyright 2019. Hoedenhuis Mariléne - Google + Webdesign door Stylemaster

Gewijzigde openingstijden

25 Maart

09:30 - 17:00 uur.

28 Maart

Gesloten.